Selecteer een pagina
Postbus 15
7490 AA  Delden
Over ons 
goedkoopcruises.nl is een slimme index voor iedereen die niet teveel wil betalen voor zijn reizen. Of je nu een hotel voor
een nacht zoekt of een wereldreis wilt maken, we hebben voor alle soorten reizen een groot aantal aanbieders verzamelt.
Met een paar simpele klikken vind je de voor jou geschikte aanbieder.  We hebben 1 belang:  je te helpen de beste aanbieding te vinden.

Waarom kiezen voor goedkoopcruises.nl ?

goedkoopcruises.nl is natuurlijk niet de enige site die reisorganisaties vergelijkt en goedkope reizen aanbiedt. Dus waarom zou je dan toch goedkoopcruises.nl gebruiken om goedkoop een reis te boeken?

Omdat je via goedkoopcruises.nl veel tijd kunt besparen:
goedkoopcruises.nl heeft per categorie alle aanbieders al op een rijtje gezet. Dat scheelt je dus veel zoekwerk.
goedkoopcruises.nl verkoopt zelf geen reizen. Wij hebben dus geen belang bij welke reis je boekt.
goedkoopcruises.nl geeft alleen links naar reizen die direct de jou keuze weergeven. Hierdoor bespaar je aardig wat tijd.

Andes dan andere reis websites die meerdere sites vergelijken, stuurt goedkoopcruises.nl je gelijk door naar de sites, ipv zelf eerst de prijzen of aanbiedingen te tonen. Dit zorgt ervoor dat de prijzen gegarandeerd kloppen en dat je gelijk door kunt naar het boeken van je reis die je gekozen hebt.

goedkoopcruises.nl geeft alleen een overzicht van categorieën die je hebt aangegeven en zorgt tevens dat je op de hoogte bent van speciale acties en extra goedkope aanbiedingen.